Expozitie foto pe strand

DSCF9471.JPG DSCF9418.JPG DSCF9357.JPG

Iubitorii de arta fotografica au putut vizita weekendul care a trecut, o expozitie de fotografie intitulata „Cetatea Soarelui”, expozitie ce a fost organizata de clubul Rotaract in colaborare cu Asociatia Millennium Center. Expozitia a fost inaugurata vineri pe 10 iulie, la ora 18, aceasta avand loc in incinta fostului complex „Corleone”, situat inainte de intrarea principala a strandului Neptun Arad. Astfel pe parcursul intregului weekend cei care au dorit au putut vizita fotografiile celor 18 expozanti care au tinut sa impartaseasca si celorlalti peisajele sau momentele placute pe care viata le ofera.

in ceea ce priveste Asociatia Millennium Center, s-au expus peste 80 de fotografii care au fost realizate de catre 10 voluntari din cadrul organizatiei, atat straini cat si locali, voluntari care sunt implicati in 2 proiecte realizate in prezent de Asociatia Millennium Center si anume: Ceferino Gomez, Evelin Basarab, Martina Pichiri, Maxence de Geuser, Sigrid Putzer din cadrul proiectului „Stakeholders in Action” si Alina Racovita, Roberta Aron, Sorina Carstea, Alexandra Vancea si Cristina Stanc din cadrul proiectului „Debate of the future”. Parteneri in realizarea proiectului „Stakeholders in Action” sunt Primaria Covasant, Primaria seitin, Primaria Paulis, Primaria Timisoara si Centrul scolar pentru Educatie Incluziva „Dumitru Ciumageanu” din Timisoara, iar in realizarea proiectului „Debate of the future”, unicul partener este Colegiul National „Elena Ghiba Birta” Arad, ambele proiecte fiind finantate de catre Comisia Europeana prin intermediul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Pe parcursul celor trei zile de expozitie numerosi tineri si nu numai au fost curiosi sa priveasca fotografiile expuse si fie ca au privit cu un ochi expert sau de amator aceste fotografii cu siguranta au fost incantati de diversitatea acestora.