Activitate de ecologizare la Lunca Muresului, intreprinsa de Asociatia Millennium Center

copy_P9030086_.JPG

Asociatia Millennium Center, a desfasurat ieri, 2 septembrie 2009, o actiune de ecologizare in cadrul Parcului Natural „Lunca Muresului”. Participantii la actiunea de ecologizare au fost un numar de 11 tineri, provenind din diferite tari, ca Italia si Bulgaria, aflati in Romania pentru a lua parte la saptamana transnationala din cadrul proiectului „Debate of the future”, organizat de Asociatia Millennium Center, aceasta fiind si ultima etapa a proiectului.

Persoana care a coordonat actiunea a fost Alina Racovita, reprezentant si responsabil activitati proiect din partea Asociatiei Millennium Center. Saptamana transnationala a inceput luni, 31 august 2009 si se va finaliza pe data de 7 septembrie 2009, in aceste zile cei 11 tineri avand parte si de activitati de educatie ecologica.in urma actiunii de ecologizare  care s-a desfasurat pe parcursul unei zile, au fost adunate in jur de 1 tona de deseuri, zona in care s-a realizat activitatea fiind acum mult mai curata. Proiectul „Debate of the Future”, face parte din cadrul Actiunii 1.2 – Initiative ale tinerilor, in cadrul Programului Tineret in Actiune si este implementat de catre Asociatia Millennium Center Arad.

Durata proiectului este de 12 luni, incepand din septembrie 2008 si pana in septembrie 2009, acesta fiind constituit din 3 stagii, iar tema principala o reprezinta luarea initiativei in mainile noastre pentru a crea viitorul pentru noi insine.